Jeg fokuserer på de små og store øyeblikkene for å skape en helhetlig serie fra den store dagen. Jeg tar også kjærestebilder og forlovelsesbilder om dette er ønskelig.
Vi blir sammen enige om lokasjon og stil. Bildene blir redigert på en smakfull måte og eventuelt etter eget ønske. Kundene får fri bruksrett på alle bildene.

Bryllupsdagen handler om dere. I forkant av den store dagen avtaler vi tid for å snakke nærmere om hva dere forventer og om dere har noen inspirasjons bilder som kan gi ett lite forslag til hva dere ønsker så kan dette være bra i forhold til min plan for dagen.

Jeg prøver å få til en variasjon i bildene, og å fange øyeblikk som både er spontane og oppsatte bilder. Jeg er opptatt av detaljer, følelser og det lille ekstra. Stilen vil bli påvirket av hvem dere er og hvilken energi dere utstråler, noe som gjør det ekstra gøy å se på bildene i etterkant, og det er slik akkurat deres bilder blir unike!

Noen ganger tar jeg regi og andre ganger merker dere ikke at jeg er der. Mitt mål er at dere skal være dere selv under fotograferingen og at det skal være komfortabelt foran kamera.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat og en uforpliktende konsultasjon.